WELCOM

13 Jan 2009

Ngaturi sugeng rawuh dumateng poro rawuh sedoyo mawon, ing kang sampun kerso singgah / mampir wonten ing iki papan,sumonggo kito sami ngaturaken puji syukur dateng gusti ingkang ndamel dunyo niki sak isine . sholawat lan salam mugi kagem panutan kito Muhammad SAW.

sangking kawulo sanget kuciwo amargi mboten saged maringi papan mboten sami kaliyan pangakat lan derajat poro rawuh sedoyo. sangking shohibul blog namung saged ngaturaken SUGENG RAWUH ing meniko papan. mboten sae menawi kawulo nulis akeh -akeh. menawi wonten kawulo nulis ing meniko papan wonten gerahing penggalih dumateng poro rawuh sedoyo, lumrahipun manungso nggon lali lan gawe salah, sangking meniko kawulo nyuwun agunging pangapunten dumateng poro rawuh sedoyo .

Ingkang mresani

Ketua Panitia


Sibungsu


TAGS


-

Author

Follow Me

Search

Recent Post